Kleding en bedrukking

Bij ons kunt u terecht voor passende bedrijfskleding. Bedrijfskleding kan variëren van eenvoudige t-shirts en polo's tot formele pakken en speciale kleding voor bepaalde beroepen, zoals een veiligheidshesje of overall. Bedrijfskleding kan worden bedrukt om de identiteit en merk van het bedrijf te weerspiegelen en kan helpen om een professionele uitstraling te creëren voor de medewerkers van uw bedrijf.

Bedrijfskleding kan worden bedrukt of geborduurd met het logo, de naam of andere informatie over het bedrijf. Door het bedrukken van bedrijfskleding kunt de naamsbekendheid vergroten.

Bedrukking van bedrijfskleding kan op meerdere manieren worden gedaan, zoals zeefdruk, transferdruk, borduren of sublimatie. Elk van deze methoden heeft zijn eigen voordelen en kan worden gekozen op basis van het ontwerp en het type kleding dat wordt gebruikt.

Het bedrukken van bedrijfskleding kan ook bijdragen aan de veiligheid van de medewerkers door het toevoegen van reflecterende strips of het bedrukken van waarschuwingspictogrammen. Dit kan vooral belangrijk zijn voor medewerkers die buiten werken of in gevaarlijke omgevingen werken.