Over ons

Van de Water reclame heeft een uitgebreide webshop aan tal van presentatie- en promotieartikelen. Met onze jarenlange ervaring en expertise voorzien wij onze klanten graag van een goed advies. Ook voor een advies op maat kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag voor het zoeken naar de juiste presentatie-artikelen, het gewenste product en/of passende uitstraling voor uw bedrijf.

Reeds jarenlang hebben wij ervaring in de “signing” wereld en wij kunnen u hierdoor een helder advies geven en de juiste presentatie-uitingen. Wij denken mee, zijn gemotiveerd en willen graag elke opdracht tot een succes maken. Hierdoor heeft Van de Water reclame een aansprekend klantenbestand dat wij nog dagelijks zien groeien.

Op persoonlijke wijze gaan wij graag een langdurige relatie met onze klant aan. Wij denken graag mee en verplaatsen ons in uw aanpak, waardoor wij gewenst maakwerk kunnen leveren. Door onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft al menig opdrachtgever het vertrouwen aan Van de Water reclame gegeven. Verder kunt u door ons passende ontwerpen laten maken, wij denken graag met u mee.