Asfaltsticker

Artikelnummer: CDWR8009
Terug naar overzicht
Vragen over dit product? Vraag het aan ons! Stuur een bericht


Productomschrijving

Outdoor vloerstickers / asfaltstickers zijn anti-slip stickers, krasvast en eenvoudig aan te brengen op beton, asfalt en vlakke straattegels. Het materiaal heeft een zeer grote hechting. Is bruikbaar op asfalt maar ook op andere ruwe ondergronden. 

Asfaltstickers hebben een hoge attentiewaarde. Ze zijn geschikt voor buitentoepassingen en voorzien van witte, gegoten printfolie.Een grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Bovendien is het is het gemakkelijk verwijderbaar.

Door de grote zichtbaarheid is een asfaltsticker goed om te gebruiken in winkelstraten of op festivals. Onderzoek heeft aangetoond dat reclame op de vloer de verkoop verhoogd. Je kunt deze stickers in elke gewenste vorm laten printen. Maar natuurlijk ook als vierkant of rechthoek. Gebruik je asfaltstickers bijvoorbeeld voor een kortdurend evenement dan zijn ze ook gemakkelijk weer te verwijderen. Ze zijn dus ook zeer geschikt voor korte acties en te verwijderen zonder dat er lijmresten op de grond blijven. 

Bel of mail ons op info@vandewaterreclame.nl voor een vrijblijvende prijsopgave. Desgewenst kunnen wij ook helpen bij het maken van een passend ontwerp.