Muursticker/ wallwrap

Artikelnummer: CDWR8002
Terug naar overzicht
Vragen over dit product? Vraag het aan ons! Stuur een bericht


Productomschrijving

Muurstickers voor een unieke uitstraling van muren op kantoren, in praktijken maar ook voor de woon-, slaapkamer of keuken. Muurstickers zijn ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw.

De folie welke wordt gebruikt voor muurstickers is tot zes maanden te verwijderen zonder lijmresten. Derhalve ook geschikt om tijdelijke acties zichtbaar te maken. Ze zijn geschikt voor de meest lastige binnen- en buitenoppervlakten, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels. En deze folie is gemakkelijk te herpositioneren en verwijderen. Muurstickers zijn bestand tegen UV-straling, hoge temperaturen en vocht en is verkrijgbaar in een matte of glanzende uitvoering.

Je kunt zelf het gewenste formaat bepalen en je eigen ontwerp laten produceren. Heb je hulp nodig bij een ontwerp dan staan onze ontwerpers voor u klaar. Je kunt kiezen voor teksten en/of (foto) afbeeldingen. 

Korte levertijd en scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor je wensen en wij sturen zo snel mogelijk een gerichte prijsopgaaf.