Vloerstickers

Artikelnummer: CDWR8003
Terug naar overzicht
Vragen over dit product? Vraag het aan ons! Stuur een bericht


Productomschrijving

Vloerstickers kunt u gebruiken in winkels, beursgebouwen etc. Je kunt er acties mee laten opvallen of gebruiken als bewegwijzering of waarschuwing.

D folie welke wordt gebruikt voor vloerstickers is geschikt voor vlakke toepassingen waar je graag extra aandacht op wil laten vestigen. Bestel de slijtvaste vloerstickers in elke gewenste maat en vorm. Ze zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.

De temperatuur, voor het plakken van een vloersticker, dient tussen tussen de 10 en 32°C te zijn. Als het te warm is vormt zich een gomachtige lijmlaag en is het te koud dan wordt de lijm brokkelig. De folie dient geplakt te worden op droge ondergronden die schoon en vetvrij zijn. 

Heb je een extra grote vloersticker nodig? Stuur ons je gewenste ontwerp en wij zorgen ervoor dat het bestand juist wordt gedeeld met een extra marge, zodat de sticker goed op elkaar kan worden aangesloten. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor het aanbrengen van vloerstickers. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.